"/""" Caro's Kaartjes: Stampin' Up! Wekelijkse Aanbiedingen

6 mei 2015

Stampin' Up! Wekelijkse Aanbiedingen


De wekelijkse aanbiedingen zijn er weer! Profiteer nu van deze mooie aanbiedingen, want volgende week gelden ze niet meer!

En pak ook nog even je kans om uit de huidige catalogus te bestellen, zolang de voorraad strekt!
In verband met de inflatie is Stampin' Up! helaas genoodzaakt om een aantal producten met ingang van de nieuwe catalogus iets in prijs te verhogen. Dit geldt voor de volgende producten:
  • inktpads zijn nu €6,50 en worden €8,00
  • Refills zijn nu €3,50 en worden €4,00
  • Trimmer is nu €33,95 en wordt €36,00
  • Trimmer cutting blades zijn nu €6,95 en worden €7,50
  • Aqua painters zijn nu €17,95 en worden €21,00
  • stempelset zullen naar boven worden afgerond, dus €17,95 wordt straks €18,00
Voor mensen die nog intkpads op hun verlanglijstje hebben staan of andere producten uit dit lijstje geldt, dat het de moeite loont om dit nog deze maand te bestellen. Dat scheelt toch weer een klein beetje. ;-)

De prijswijzigingen gaan in per 3 juni a.s., wanneer de nieuwe catalogus in gaat!

Hier is alvast de voorkant van dit geweldige inspiratie boek:In deze catalogus staan talloze voorbeelden wat je zoal met de mooie exclusieve producten van Stampin' Up! kunt maken. Het is een geweldige inspiratiebron! De nieuwe catalogus gaat vanaf 3 juni a.s. in. Dan komt de catalogus online. Maar wil jij liever een papieren exemplaar, zodat je lekker kunt bladeren met een bakje koffie of thee erbij? Stuur me dan even een mailtje via carooskaartjes@hotmail.nl. Je kunt de catalogus ook op komen halen bij mij thuis of ik kan de catalogus tegen de verzendkosten à €3,50 naar je toe sturen.
Doe jij een bestelling in mei en juni voor €50 of meer dan krijg je de catalogus van mij cadeau.


Op 10 mei a.s. verzamel ik weer bestellingen voor wie mee wil bestellen. Zit er iets voor je bij de Weekly Deals? Wil je nog snel even iets uit de huidige catalogus bestellen voor het te laat is of misschien nog iets van de retired lijst? Stuur dan voor 10 mei a.s. 19.00 uur een mailtje naar carooskaartjes@hotmail.nl.

Tot Stempels!


Photobucket

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: