"/""" Caro's Kaartjes: You Can Create It! International design team

Pagina's

2 april 2015

You Can Create It! International design team


Goedemiddag!

Ik zit hier heerlijk in het zonnetje deze blogpost te schrijven.
Wie had dat gedacht, zou het dan toch echt lenteweer gaan worden?

Wist je dat You Can Create It! een internationaal designteam heeft?
In de landen Duitsland, Frankrijk,  Engeland en nu ook in Canada wordt net als in Nederland de You Can Create It! verrassingsenvelop aangeboden. De linkjes naar de creaties van deelnemers in deze landen kun je terugvinden in de blogpost van gisteren.

Natuurlijk laat ik jullie ook graag zien wat het Internationale designteam van You Can Create It! met het verrassingspakketje heeft gemaakt.


YOU CAN CREATE IT! - DUITSLAND

Heike

Anja

Voor Duitsland heeft Heike een prachtige kaart gemaakt en Anja heeft leuke doosjes gemaakt in een bijzondere vorm.
YOU CAN CREATE IT! - FRANKRIJK


Marine


Emilie

Ook in Frankrijk zijn Marine en Emilie met dit leuke pakketje aan de slag gegaan.
Marine heeft een vrolijk kaartje met de critters gemaakt en Emilie zag het lekker fleurig in met deze kleurtjes met een word bubble voor het tekstje.
YOU CAN CREATE IT! - ENGELAND


En dan reizen we even door naar Engeland.

Teri

Monica
Daar is Teri lekker in de weer geweest met de Something Lacey stempel en de elegant butterfly pons.
En Monica heeft een absolute beauty gemaakt, waarbij ze ook de Something Lacey stempel in het wit op het window sheet heeft geembosst. Daarop de prachtige paastak uit de Lente-zomer catalogus mooi in aquarel.Sinds maand is Jackie Bultje in Canada ook van start gegaan, maar helaas heb ik daar nog geen logootje van. Jackie gebruikt vooralsnog alleen haar facebookpagina. Deze kun je {hier} vinden.


JackieJackie heeft net als ik een shaker kaart gemaakt. Wat issie gaaf he, zo met die tekst!
Connie


All the way from the USA doet Connie Stewart ook met ons mee. Hoewel in Amerika het concept nog niet is geintroduceert draagt Connie ons een warm hart toe en wilde zij graag mee doen in ons design team. En daar zijn wij natuurlijk maar wat blij mee! 
Kijk eens wat een gave mini thee doosjes Connie heeft gemaakt! Je wordt er toch helemaal vrolijk van met die bloemetjes er zo op. Wat een geweldig leuk om zoiets cadeau te geven!

Wat is het toch gaaf om te zien wat je allemaal wel niet met hetzelfde basismateriaal kunt maken, vinden jullie niet? Het zijn zulke diverse creaties.You Can Create It! is voor iedereen die het leuk vindt om een verrassingsenvelop te ontvangen en die uitdaging aan wil gaan om met de materialen die hierin zitten een leuke creatie te maken. 

Wil jij ook mee doen met You Can Create It! volgende maand?
Geef je dan op voor 5 april a.s. via you.can.create.it.2015@gmail.com

Meer informatie over deze leuke verrassingsenvelop uitdaging kun je {HIER} vinden.

Op 5 april sluit de inschrijfdatum voor de aankomende maand. 
Iedereen die mee wil doen krijgt dan een bevestigingsmail.

Natuurlijk hopen Inge en ik weer op een hoop enthousiasme!

Tot Stempels!


Photobucket

3 opmerkingen:

Mariken zei

Wat leuk om al die verschillende creaties voorbij te zien komen. Gaaf dat er zoveel landen meedoen met hetzelfde pakket! Jouw kaartje was trouwens ook gaaf, prachtig gedaan. Ik heb hier weer van genoten en ben benieuwd naar de volgende. Groetjes, Mariken

Sarah zei

Hey , leuk allemaal !! In België is dit jammer genoeg niet ......Liefs ☆Sarah ☆

Miranda V zei

Het is te leuk om te zien wat er allemaal ontstaat met hetzelfde pakket, het idee dat het pakketje zelfs in andere landen hetzelfde is is helemaal leuk. De Nederlandse versie is wel heel succesvol hè, al heel snel heel veel deelnemers (in de andere landen zijn er een stuk minder kaarten!). Complimenten voor jou en Inge dus! Enne, super leuk dat je mijn blog nu ook volgt. En voel je zeeeeeeker niet verplicht om reacties achter te laten hoor, dat is geen vereiste van volger zijn op mijn blog. ;-) Gewoon lekker gluren en reageren als je iets ziet dat je bevalt en als je er tijd en zin in hebt. Doe ik ook bij jou en anderen. :-) Groetjes!

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: