"/""" Caro's Kaartjes: Stamping and Blogging schets 99 *met een nieuwe video!

Pagina's

8 april 2015

Stamping and Blogging schets 99 *met een nieuwe video!


Goedemiddag!

Ook vandaag is er natuurlijk weer een nieuw schetsuitdaging bij Stamping and blogging.
Deze keer een vrij eenvoudige, maar wel een hele leuke, waar je veel kanten mee op kunt.


This Stampin' Up! card is handmade by Caro 2015


Als eerste heb ik deze kaart hiermee gemaakt, nadat ik wat inspiratie had opgedaan op Pinterest.
Ik had het Stacked with Love papier blokje nog liggen. Zo zonde om die mooie papiertjes niet meer te gebruiken! Want ook na Valentijn kun je nog alle kanten op met dit blokje. 
Uit dit gave blokje heb ik gekozen voor het stippenpapiertje, dat ondanks het zwart toch feestelijk is. Stippen zijn altijd leuk om te gebruiken en geven al snel iets feestelijks aan je kaart.
Van dit papiertje heb ik 2 stroken op een whisper white basiskaart geplakt. Ik heb er nog even leuk randje eronder geponst met de dotted scallop ribbon border pons en het geheel opgeleukt met een chevron lintje in de kleur calypso coral en een bloem uit de stempelset Petal Potpourri. Bij deze stempelset is een bijpassende pons verkrijgbaar, zodat je de bloem niet zelf uit hoeft te knippen. Deze flower medallion punch past overigens ook perfect bij de bloem uit de Crazy about you stempelset.

De Petal Potpourri stempels + de flower medallion punch zijn verkrijgbaar als bundel. Wanneer je een bundel koopt bij Stampin' Up! heb je meteen 15% korting te pakken ten opzichte van wanneer je beide los zou kopen. Het is dus de moeite waard om in de catalogus te kijken of er een bundel is van de door jou gewenste stempelset met bijpassende pons of framelits.This Stampin' Up! card is handmade by Caro 2015Ik had zo'n lol met het kaartje en deze schets, dat ik besloot om er nog eentje te maken.
Op Pinterest had ik namelijk nog iets leuks gezien. 
Dit is een speciale pocket cadeaukaart.
Deze kaart is gemaakt met een envelop.  Op de één of andere manier vind ik het leuk om meer te doen met een envelop, dan er alleen kaarten in sturen.  Het onderste gedeelte van de kaart is een pocket (vakje) en hierin kun je een cadeaukaart stoppen of wat geld.This Stampin' Up! card is handmade by Caro 2015Het leek me leuk om jullie te laten zien hoe ik deze bijzondere cadeaukaart heb gemaakt.
Daarom heb ik besloten om er een video van te maken.
Het zat tijdens het maken van deze video niet helemaal mee, maar uiteindelijk is het toch gelukt om er iets van te bakken.

Ik hoop dat jullie het geslaagd vinden en voor herhaling vatbaar.
Het maken van video's is hartstikke leuk om te doen, maar ik moet er nog wel wat handigheid in zien te vinden. Praten, alles goed doen en opnemen tegelijk is nog best moeilijk!
Maar hier is hij dan....de video van de bijzondere cadeaukaart gemaakt met een envelop.
Veel kijkplezier!

Ook mijn collega's van Stamping and Blogging hebben deze week weer leuke variaties gemaakt op deze schets. Hop gezellig even bij ze langs!

Sandi MacIver - US.  www.stampingwithsandi.com
Amy Koenders - USA – www.stampwithAmyK.com
Michelle Last - UK– www.michellelast.co.uk
Kerstin Kreis - Germany – Scraparound.de
Claire Daly - Australia– www.clairedaly.typepad.com
Marine Wiplier - France– www.marineetstamp.com
Shelagh Freemantle - Canada – www.shelaghfreemantle.com
Patrice Halliday-Larsen - New Zealand – Create with Stamps.co.nz -


Tot Stempels!


Photobucket

6 opmerkingen:

stampwithamyk zei

Beautiful card Caro! I love the color combination. Your gift card pockets are fabulous too! Perfect for this sketch!! :)

Susie Wusie zei

Hey Caro,

Wauw he wat ben je weer lekker bezig met het kaartjes maken! Super leuk die pocket kaart! Gaaf ook de video die je erbij gemaakt heb!!! Helemaal leuk....ik ga nu gauw ook je andere video kijken...dat had ik nog niet gedaan....oepsie!

Groetjes Suus

Sandi MacIver zei

what a cool idea to create a little pocket in this beautiful card and thank you so much for the video, awesomeness!

Marine zei

You are so smart my friend ! I love, love, love it !

Shelagh Freemantle zei

Love these colors... and the video is fabulous, thanks. Love the pocket card. Hugs Shelagh.

Shelagh Freemantle zei

OOPs ...I thought it went but??? So...love this idea and the colors are great. Your video is fabulous...many thanks. Hugs from Shelagh

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: