21 januari 2015

Stampin' Up! Wekelijkse aanbiedingen


Met de aanbiedingen van deze week krijg je 25% korting op de onderstaande producten! Let op: deze wekelijkse aanbiedingen zijn geldig tot en met volgende week dinsdag 27 januari a.s.

Built for Free Using: My Stampin Blog


Wanneer je op het plaatje van bovenstaande producten klikt, kom je automatisch bij het product in mijn webwinkeltje uit.
Wanneer je interesse hebt in een product  kun je via deze weg bestellen met een creditcard.

Heb je echter geen credit card en wil je van deze aanbiedingen gebruik maken, dan kun je me een mailtje sturen; carooskaartjes@hotmail.nl

Je kunt je Weekly Deals bestelling natuurlijk ook combineren met een bestelling uit de Lente/Zomer catalogus en zo in aanmerking komen voor een GRATIS Sale-A-Bration stempelset.
Bij iedere €60 aan bestelling mag je 1 product uit de Sale-A-Bration folder uitzoeken.
De standaardverzendkosten zijn €5,95 en dan maakt het niet uit wat of hoeveel je besteld.

Heb je interesse in één van bovenstaande Stampin' Up! producten en/of producten uit de jaarcatalogus en/of de Lente/Zomer catalogus, mail me dan gerust; carooskaartjes@hotmail.nl

Ik help je graag!

Tot Stempels!


Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een berichtje voor mij achter te laten. Het is onwijs leuk om te zien wie mijn blog leest en wie mijn creatieve uitspattingen kan waarderen. Ik hoop dat je snel nog eens terug komt om te genieten van mijn nieuwste maaksels.
Creatieve groet,
Caro
*** Thank you so much for taking the time to leave a comment. I really appreciate it!!!