24 september 2014

Vet gave Weekly Deals! en GROTE UITVERKOOP!!!


Heb jij de Weekly Deals al gecheckt? 
Er zitten deze keer echt VET gave stansen bij!
Wat dacht je van de Apothecary Accents framelits, de Window Frames Collection Framelits en de On Film framelits?? Super afgeprijsd!
Dus hou je van stansen, sla je slag!
En check ook even het Essentials Paper Piercing Pack, dat super combineert met de Apothecary Accents framelits dies. Wowie, wat een gave aanbiedingen deze week!

A.s. vrijdag ga ik bestellen, dus zit er iets voor je bij en wil je op de verzendkosten besparen, laat het me gerust even weten via: carooskaartjes@hotmail.nl

Je kunt natuurlijk ook altijd ONLINE bestellen via mijn Stampin' Up! website. Klik {hier} om meteen door te gaan naar deze website. De Weekly Deals kun je vinden door links op Weekly Deals te klikken.(Bestellingen via deze website kunnen alleen betaald worden met een creditcard).


Vergeet vooral ook niet om even te kijken of er iets voor je bij zit in de nieuwe GROTE UITVERKOOP (Clearance Rack). Deze UITVERKOOP kun je ook op mijn Stampin' Up! website vinden onder het kopje Clearance Rack. Klik {hier} om meteen door te surfen.

Waar en wanneer kan ik Stampin' Up! producten kopen?
De prachtige Stampin' Up! producten van hoogwaardige kwaliteit kun je 24/7  bestellen via mijn Stampin' Up website, of je kunt mee doen aan een verzamelbestelling, maar je kunt ook altijd een mail sturen naar carooskaartjes@hotmail.nl wanneer je iets wilt bestellen. Verder zijn er natuurlijk ook bestelmomenten tijdens de party's en workshops en andere door mij georganiseerde evenementen.

Tot Stempels!

Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een berichtje voor mij achter te laten. Het is onwijs leuk om te zien wie mijn blog leest en wie mijn creatieve uitspattingen kan waarderen. Ik hoop dat je snel nog eens terug komt om te genieten van mijn nieuwste maaksels.
Creatieve groet,
Caro
*** Thank you so much for taking the time to leave a comment. I really appreciate it!!!