21 juli 2014

What's Up! verhuistag


Laatst is één van mijn stempelvriendinnen verhuisd. Samen met de andere stempelvriendinnetjes hebben we ieder een tag gemaakt en deze leuk gebundeld.
Dit is de tag die ik heb gemaakt voor deze gelegenheid.
Aangezien ik niet echt geschikte verhuisstempels had, maar wel een leuke pijl, die op zich ook voor een huisje door kan gaan, heb ik deze stempel gebruikt. Deze pijl komt uit de set What's Up!, waarbij ook een matchende pons verkrijgbaar is. Dat is nou waarom ik Stampin' Up! zo te gek vindt....alles past bij elkaar en ze maken je stempelleven toch zoveel makkelijker door deze te combineren producten.

De teksten heb ik met de nieuwe Rotary stempel gemaakt. Hiermee kun je alle teksten maken die je zou willen, want alle letters zitten op deze rolstempel. Zo handig! Nu heb je altijd een passende tekst! 
Er zitten bovendien ook nog wat tekens op, zodat je evt. je tekst nog wat kunt opleuken. 
Voor deze tag heb ik alle woorden van de zin uitgeknipt per woord en ze een beetje willekeurig op de tag geplakt. 

De achtergrond is weer gestempeld met de Hardwood stempel. Hij blijft favoriet!

De opdracht was om een tag te maken in roze en bruin. Hiervoor heb ik Strawberry Slush (knal roze) en Baked Brown Sugar (bruin) gebruikt.

En dat mijn vriendinnetje maar heel gelukkig mag worden in haar nieuwe paleisje!

Tot Stempels!

Photobucket

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee weer! Die blokpijl leent zich er inderdaad geweldig voor...

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een berichtje voor mij achter te laten. Het is onwijs leuk om te zien wie mijn blog leest en wie mijn creatieve uitspattingen kan waarderen. Ik hoop dat je snel nog eens terug komt om te genieten van mijn nieuwste maaksels.
Creatieve groet,
Caro
*** Thank you so much for taking the time to leave a comment. I really appreciate it!!!