12 januari 2010

Cards & Things no. 15

 

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de uitdaging van Cards & Things no. 15. Ik heb me laten inspireren door een kaartje dat ik een poosje geleden van mijn vriendin Christa heb gekregen. Ik vond de layout zo leuk dat ik er ook iets mee wilde maken. Dit is het geworden. Ik vond het zo leuk om met die laagjes te werken dat ik dat ook bij het kaartje van Stamping 411 (al eerder geshowd) heb gedaan. Dit kaartje had ik namelijk voor het kaartje van Stamping 411 gemaakt. En aangezien mijn verjaardagskaartenorganizer gevuld moet worden heb ik maar weer een verjaardagskaartje gemaakt.

*** I made this card for challenge 15 of Cards & Things. I was inspired by a card I received from my friend Christa. I loved the layout so much I just had to make something simular. I liked working in layers so I used that in my card for Stamping 411, which I showed earlier, as well. I made this card before the one I made for Stamping 411. Since my birthdaycard organizer has te be filled I made another birthdaycard.

Stamps: TAC (flowers), Hero Arts (sentiment)
Ink: versafine onyx black
Paper: kraft, pumpin pie, bashful blue
Acc.: cuttlebug embossingfolder, elastisch soort lint van de markt, button/knoopje van de markt, corner rounder punch

Posted by Picasa

8 opmerkingen:

 1. wat een schatje!! en ik herken inderdaad een "christa" erin, LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love your style (and finally bookmarked you in my favorites). This is simply stunning.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is weer een prachtig kaartje, super!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi kaartje Caro! Enne... die verjaardagskaartenorganizer vind ik helemaal geweldig. Ik heb 'm gisteravond gemaakt (hij is nog niet helemaal af, maar het begin is er ;)). Ik moet nog even op zoek naar een leuke kalender...

  Als je nieuwsgierig bent, kun je een kijkje nemen op mijn blog... ;)

  Groetjes,
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een berichtje voor mij achter te laten. Het is onwijs leuk om te zien wie mijn blog leest en wie mijn creatieve uitspattingen kan waarderen. Ik hoop dat je snel nog eens terug komt om te genieten van mijn nieuwste maaksels.
Creatieve groet,
Caro
*** Thank you so much for taking the time to leave a comment. I really appreciate it!!!