28 december 2009

SOL

 De dames van de kaartenmakersgroep hadden deze keer een hele grote uitdaging voor de SOL. Gelukkig is er 2 weken de tijd voor om 'm te maken. Gisteravond ben ik lekker bezig geweest samen met mijn buufie. Was heel gezellig. Een leuke afsluiter van het kerstweekend. Dit is mijn variant op de SOL geworden. Ik vond het echt lastig om iets leuks hiervan te maken. Ik hoop dat het toch nog een beetje gelukt is.

*** The ladies of the Dutch cardmaking group organized a hudge challenge for the SOL. Luckily there's 2 weeks time to make it. Last night I had a craftnight with my neighbour. We had a great time. What a nice way to close off the Christmas weekend. This is my variation on the SOL. I really found it a challenge to make something nice out of it. I hope I succeeded a little.

Stamps: Get Inspired
Ink: bashful blue and rich razzleberry
Paper: Bazzill, bashful blue
Acc.: labels nestabilities, black micro fineliner

Happy Stampin'!

Posted by Picasa

7 opmerkingen:

 1. ik vind hem prachtig geworden is weer eens wat anders.
  groetjes
  Daantje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem echt super leuk! Prachtig zoals altijd.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kaartje,mooi papier en details.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, dat ziet er ingewikkeld uit!
  Mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Carolien


  Het is alweer bijna een jaar terug zie ik ,maar deze kaart vind ik geweldig een hele patroon,ik heb hem opgeslagen en laat het je weten als ik er iets mee gedaan heb:)

  Lieve groetjes
  Sonja

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een berichtje voor mij achter te laten. Het is onwijs leuk om te zien wie mijn blog leest en wie mijn creatieve uitspattingen kan waarderen. Ik hoop dat je snel nog eens terug komt om te genieten van mijn nieuwste maaksels.
Creatieve groet,
Caro
*** Thank you so much for taking the time to leave a comment. I really appreciate it!!!