"/""" Caro's Kaartjes: Crash

19 juni 2009

Crash

Hallo allemaal,
Even een niet zo fijne mededeling. Mijn externe harde schijf is namelijk gecrashed!!
Al mijn foto's staan er op en ik had ze nog niet op een DVD gezet!! Ik heb de schijf vanmiddag naar de computerwinkel hier in het dorp gebracht om 'm te kijken of mijn bestanden nog gevonden kunnen worden. Hopen jullie met mij mee dat er nog het 1 en ander te redden valt? Anders ben ik dus al Gio z'n babyfoto's en nog veel meer kwijt!
Voor jullie meteen een waarschuwing mocht je ook zo'n ding hebben. Zet je bestanden ook op een CD of DVD, want die schijven kunnen dus ook crashen!
*** Hi everyone,
This is no fun anouncement. My external harddisc crashed today!!
It had all my photo's on it and I didn't burn them on a DVD yet! I brought my harddisc to the local computerstore hoping they can save some of my photo's and other data. I hope they can! Do you hope with me? Otherwise I loose all Gio's babyphoto's and lots more!
This is a warning for all people who own a external harddisc. Also save your data on a CD of DVD, because these discs can crash!

5 opmerkingen:

*Ellen* zei

joh Caro dat is super vervelend ik hoop voor jou dat ze in die winkel er nog wat voor je af kunnen halen zal voor je duimen en idd een goede tip voor ons allemaal zet je voorname dingen op cd

wil zei

zo he dat is echt balen

Christa zei

Ooooooooooh, ben eigenlijk al best vaak gewaarschuwd. Heb alles alleen op de harde schijf van de PC. En alleen heeeeel oude dingen ooit eens op de externe HD gezet. En niks op CD/DVD. Ik raak zowat in paniek... WAAAAAAR moet je beginnen!!! Ik duim heel hard met je mee dat ze het grootste deel toch nog kunnen terughalen. Meestal kan dat wel hoor (ja, echt!). Heb zelf ook ooit eens iets te snel weggekiept en met Datenretter nog heel wat teruggekregen. Jullie krijgen het wel voor de kiezen zeg!

Daniƫlle zei

Dat is balen zeg. Ik zal voor je duimen dat ze nog iets, of beter nog, alles kunnen redden, want kaartjes zou ik al van balen, maar dat is dan nog maar zo en die kun je misschien hier of daar nog terug krijgen als een ander er foto's van kan maken na ontvangst, maar de babyfoto's...dat is balen zeg en die maak je nooit meer over en dat is dus nog veel erger en ik zou er echt om moeten huilen als ik die kwijt zou zijn zeg.
Dus ik duim voor je en ik hoor nog wel van je hoe het afgelopen is

knuff Jel

Anne-Marie zei

Hallo Caro, ik heb hetzelfde vorig jaar gehad: ik kon wel huilen, want er zater verjaardagsfoto's van de kinderen op (die van mezelf kan ik goed missen!) en nog meer leuke dingen. Gelukkig hebben ze de foto's kunnen redden, dus ik ga duimen voor jou ook! Ze zijn erg handig tegenwoordig! Ik zal gelijk maar eens even gaan branden! Fijn weekend! Anne-Marie

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: