5 mei 2009

Lentegevoel


 

 

 

 


Als je nu naar het weer kijkt zou je niet zeggen dat het lente is. Maar vorige week was het beter. Toen waren wij er lekker een weekje tussenuit naar de Weerterbergen. Heerlijk relaxen! En daar zagen wij deze trotse moedereend met haar kroost. Wat een liefies! Wij vonden vooral die gele lekker eigenwijs!
***If you look at the weather now to you would not say that it is spring. But last week it was better. Then we were away to a bungalowpark for a few days. Delicious relaxing! And there we saw these proud motherduck with her litte duckies. What a cuties! We especially found that yellow nicely cocksure!
Posted by Picasa

4 opmerkingen:

 1. Hoi hoi Caro wat is dit geweldig zeg,ik heb ze vandaag voor het eerst in het echt gezien en vind eenden zoo leuk en de kuikens wat een snoepjes he enne trouwens leuke foto in je profiel,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohh wat snoezig hele leuke lente foto

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super foto's Caroline!! Het gele kuiken ziet er zooooooo zacht uit! Leuke foto voor paaskaartjes of geboortekaartjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooooooooooooow wat schattig! Krijg er spontaan zin van om zulke foto's te scrappen. Maar die heb ik helaas niet en vandaag is het ook geen weer om er op uit te trekken... Maar wat zien ze er lief uit. Je zou ze zo willen knuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een berichtje voor mij achter te laten. Het is onwijs leuk om te zien wie mijn blog leest en wie mijn creatieve uitspattingen kan waarderen. Ik hoop dat je snel nog eens terug komt om te genieten van mijn nieuwste maaksels.
Creatieve groet,
Caro
*** Thank you so much for taking the time to leave a comment. I really appreciate it!!!