"/""" Caro's Kaartjes: Lentegevoel

5 mei 2009

Lentegevoel


 

 

 

 


Als je nu naar het weer kijkt zou je niet zeggen dat het lente is. Maar vorige week was het beter. Toen waren wij er lekker een weekje tussenuit naar de Weerterbergen. Heerlijk relaxen! En daar zagen wij deze trotse moedereend met haar kroost. Wat een liefies! Wij vonden vooral die gele lekker eigenwijs!
***If you look at the weather now to you would not say that it is spring. But last week it was better. Then we were away to a bungalowpark for a few days. Delicious relaxing! And there we saw these proud motherduck with her litte duckies. What a cuties! We especially found that yellow nicely cocksure!
Posted by Picasa

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi hoi Caro wat is dit geweldig zeg,ik heb ze vandaag voor het eerst in het echt gezien en vind eenden zoo leuk en de kuikens wat een snoepjes he enne trouwens leuke foto in je profiel,groetjes Joke.

Ellen zei

ohh wat snoezig hele leuke lente foto

Godelieve zei

Super foto's Caroline!! Het gele kuiken ziet er zooooooo zacht uit! Leuke foto voor paaskaartjes of geboortekaartjes ;)

Christa zei

Ooooooooooooooow wat schattig! Krijg er spontaan zin van om zulke foto's te scrappen. Maar die heb ik helaas niet en vandaag is het ook geen weer om er op uit te trekken... Maar wat zien ze er lief uit. Je zou ze zo willen knuffelen!

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: