15 oktober 2008

Geen tijd *** No timeDit is de reden dat ik de laatste tijd zo weinig tijd heb om wat te freubelen, onze Gio! Hij is inmiddels alweer 6 weekjes oud en ik begin alweer stempelkriebels te krijgen. Het gaat dus de goede kant op! We zijn nog een beetje aan het zoeken naar een goed ritme, maar over het algemeen gaat het prima-de-luxe met onze kleine man.

*** This is the reason why I haven't got time to be creative lately, our Gio!
In the mean time he's already 6 weeks old. I am beginning to get some stampingfever again. So we're on the right way! We're searching for a right night- ande daytime rythm, but overall our little man is doing prima-de-luxe.

5 opmerkingen:

 1. 6 weken alweer. Jeeee wat gaat de tijd snel! Wat een lekker ventje is het zeg. Geniet ervan hoor zo lang ie nog zo klein is. Voor je het weet zijn ze 10... pfff. Fijn dat je zo blij bent met de kaart ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een flinke kerel is ie al!! Spendeer maar lekker veel tijd aan Gio. De stempels lopen niet weg :) Kan wel begrijpen dat het een beetje begint te kriebelen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welcome back, my friend!!! Your Gio is very handsome. Thanks for sharing your photos.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lekker kereltje, geniet er lekker van!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een berichtje voor mij achter te laten. Het is onwijs leuk om te zien wie mijn blog leest en wie mijn creatieve uitspattingen kan waarderen. Ik hoop dat je snel nog eens terug komt om te genieten van mijn nieuwste maaksels.
Creatieve groet,
Caro
*** Thank you so much for taking the time to leave a comment. I really appreciate it!!!