"/""" Caro's Kaartjes: Geen kaart maar traktatie

16 mei 2008

Geen kaart maar traktatie

Vandaag mocht Roel in de klas trakteren. Wat een opgave is het toch ieder jaar weer om iets leuks te verzinnen! En wie heeft in hemels naam bedacht dat het steeds beter, gekker, groter en vooral leuker moet?? Het lijkt wel of de traktatiegekte is ingeslagen. Waar is de tijd gebleven dat er gewoon een zakje chips werd uitgedeeld???? En toch laat ik me ieder jaar weer verleiden om er toch ook weer aan mee te doen. Erg eigenlijk!

Dit jaar hebben we feestbekers gemaakt.
We hebben plastic bekertjes gekocht bij de HEMA. Daar hadden ze van die leuke rietjes en parasolletjes, dus hup die ook mee. In de bekertjes zitten zakjes met lettertjes snoepjes (ook van de HEMA) en smoeltjeskoeken (zakje van 2). Verder hadden we bij Blokker nog kleine voetballen van chocolade gescoord, dus die er ook maar in. Het geheel hebben we ingepakt in doorzichtige folie dichtgemaakt met glitterlint (beiden van ACTION). Is dit nu geen feestje??

Het moet gezegd worden dat Roel vandaag met het uitdelen veel succes had. Er was zelfs een juf die ons een compliment gaf. Dat is toch wel leuk. Dus waarschijnlijk tuin ik er volgend jaar ook gewoon weer in!

En wie denkt dat we dit helemaal zelf hebben verzonnen heeft het goed mis (hahaha). Dit is geheel geïnspireerd op de smilebekertraktatie van deze site:
http://www.party-kids.nl/traktatie.asp?intCategorie=1&intNummer=2165 Er staan trouwens erg veel leuke traktaties op deze site.

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: