30 maart 2008

Audrey ziet groen

Op de Stampinbackgroep kun je meedoen met een ATC uitdaging. Het is de bedoeling dat je een ATC geheel in het groen maakt. Als je mij een beetje kent weet je dat ik totaal niet van GROEN hou! Voor mij was het dus een hele uitdaging. Met mijn favoriete Stampinbackstempeltjes heb ik er toch nog iets van weten te bakken. Ik ben er redelijk tevreden over. De achtergrond had ik nog liggen en is gemaakt met ecoline. Er zit een subtiel goudglansje overheen, maar helaas krijg ik dat niet mooi op de foto. De bolletjes heb ik ingekleurd met groen metallic gelpen. Het is zo zonde dat ik die effecten niet zo goed vastgelegd krijg.

** There's green ATC contest on the Stampinback yahoo group. People who know me know I don't like green at all! So to me it was a big dare. With my favorite Stampinbackstamps I made something acceptable. I am pretty pleased with the result. The background is made with ecoline and has a subtle golden glow. Unfortunately I cannot register this effect properly with my camera. I colored the bubblechain with a green metallic gelpen. It's such a shame I cannot show you these effects properly.

Stempels/Stamps:
* Stampinback
Inkt/Ink:
* Stazon Forest Green


5 opmerkingen:

 1. Geweldig, hoor! Die bolletjeskettingachtige stempel is toch echt een superstempel, he! Grappig dat je zo'n hekel hebt aan groen, ik heb dat met oranje, lol! Al gebruik ik die kleur tegenwoordig best vaak (maar niet als hoofdkleur - oef!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WOW! It's awesome!
  Love that Audrey image!♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi Caro, alhoewel je dit niet zo snel in groen zo stempelen. Ik vind de kleuren mooi in elkaar overvloeien en de stempels: ja, daar hoef ik niets van te zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Complimenten voor je weblog. Staan fantastische creaties op. Ik heb genoten.
  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een berichtje voor mij achter te laten. Het is onwijs leuk om te zien wie mijn blog leest en wie mijn creatieve uitspattingen kan waarderen. Ik hoop dat je snel nog eens terug komt om te genieten van mijn nieuwste maaksels.
Creatieve groet,
Caro
*** Thank you so much for taking the time to leave a comment. I really appreciate it!!!