"/""" Caro's Kaartjes: Stampin' Up! Starterspakket

Stampin' Up! StarterspakketWord een van de Creatieve Harten

Word een van de leden van Stampin’ Up! en onze gezellige groep, genaamd Creatieve Harten door het aanschaffen van de starterkit.

Onze groep bestaat uit meer dan 50 bijzonder creatieve enthousiastelingen verdeeld over het hele land. Wij ondersteunen, informeren, enthousiasmeren en respecteren elkaar en iedereen is welkom. De een doet het puur voor de hobby en de ander is wat zakelijker ingesteld. Iedereen is welkom!
Wij komen een keer per kwartaal bij elkaar om ideetjes te delen, met elkaar creatief aan de slag te gaan en natuurlijk om lekker te kletsen.
Eens per maand hebben we op onze Facebookgroep een virtueel feestje en dan doen we een SOL - Stampin OnLine. 
Hierbij moet je je voorstellen dat iedereen thuis achter de computer zit en we met z'n allen een projectje gaat maken dat één van de teamleden heeft voorbereid. Diegene geeft iedere paar minuten een aanwijzing door en hiermee gaat iedereen thuis aan de slag. Zo maken we met z'n allen een project en kom je tot hele verschillende resultaten. Echt heel erg leuk!Voor degene de Creatieve Harten die wat meer business gericht zijn is er ook een speciale facebookgroep waar allerhande business gerelateerde tips and tricks worden gedeeld.


Kortom, er is voor een ieder wat wils in ons team! Er zijn veel voordelen om deel te zijn van Stampin’ Up:


  • Doorlopend 20% korting op al je bestellingen
  • Verdien een extra zakcentje door extra provisie
  • VIP toegang tot nieuwe product releases en de mogelijkheid om producten te bestellen voordat deze voor anderen beschikbaar zijn
  • Verdien gratis stempelsets met verschillende promoties
  • Kwalificeer je voor: cash bonussen, gratis producten, extra kortingen, een reis en nog veel meer
  • Ontvang het Stampin' Success magazine om de maand
  • Toegang tot een exclusief Stampin’ Up! forum
  • Toegang tot exclusieve facebookgroepen speciaal voor demonstratrices


Over de Starter Kit:


Om te beginnen als Onafhankelijk Stampin' Up!® demonstratrice hoef je geen producten van Stampin' Up! op voorraad te hebben. Om te starten schaf je een startpakket aan van €129. Je kunt dit pakket zelf samenstellen met producten t.w.v. €175.
Daarnaast ontvang je een pakket met zakelijke materialen, zoals brochures, orderformulieren, een aantal catalogi en een DVD met instructies om te starten t.w.v. €60.
Met deze 2 pakketten ben je klaar om te kunnen starten aan je Stampin' Up!® avontuur.
Heeft dit alles je enthousiast gemaakt? Of heb je nog vragen hierover.... Twijfel niet en neem contact met mij op via: carooskaartjes@hotmail.nl
Weet je het al zeker? Dan kun je je meteen opgeven door {hier} te klikken.

Ik heet je graag van harte welkom in mijn team!Tot Stempels!
Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: