"/""" Caro's Kaartjes: Stampin' Up! Stempels

Stampin' Up! Stempels

Informatie over Stampin' Up!® stempels

Stempels van Stampin' Up! zijn er in 3 soorten.

  • Wood Mount: rood rubber op meegeleverder houtblokjes, geleverd in een mooie transparante doos)
  • Clear Mount: rood rubber met EZ foam, zodat je je stempel op je clear blok kunt gebruiken. Ook deze worden geleverd in een mooie transparante doos.
  • Photopolymer: doorzichtige stempels, waardoor het makkelijker is om te zien waar je precies stempelt. Photopolymer stempels kunnen door de inkt verkleuren, maar dit maakt niet uit voor het stempelresultaat. Tip: Plak nooit de meegeleverde stickers op je stempels. 
Een tip: zelf plak ik de bijgeleverde stickers niet op de stempels zelf maar in de doos.

Wanneer je de stickers wel op je stempels plakt moet je een statische reactie veroorzaken, zodat ze op je blog blijven plakken. Dit kun je doen door zowel de stempel met sticker en het clear block over je broek heen te wrijven en daarna de stempel op je clearblok te plakken.

Persoonlijk vind ik dit wat onhandig en daarom plak ik de stickers niet op de stempels, want het foam wat al onder de stempels zit blijft prima op een clearblok plakken.
Bovendien vind ik het handig om de stickers in de doos te plakken en zo heb ik in 1 oogopslag in beeld of ik nog een stempel mis bij het opruimen.

Geen opmerkingen:

Misschien vindt je deze blogposts ook leuk om te bekijken: